Actualitate

INCENDIU VIOLENT în Ocna Dej! Un adăpost de animale s-a făcut scrum

Un incendiu violent a izbucnit în această noapte, în jurul orei 01:15, la o gospodărie situată pe strada Fagului din cartierul Ocna Dej.

INCENDIU VIOLENT în Ocna Dej! Un adăpost de animale s-a făcut scrum  sursa foto dej24 INCENDIU VIOLENT în Ocna Dej! Un adăpost de animale s-a făcut scrum sursa foto dej24

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și polițiștii, scrie dej24.ro.

Până la sosirea pompierilor, vâlvătaia a cuprins fânul situat în spatele grajdului și s-a extins cu repeziciune la acoperiș. În scurt timp, acesta a ars ca o torță și s-a prăbușit bucată cu bucată.


Vecinii spun că în interiorul anexei gospodărești se afla un cal, pe care proprietarul a reușit să-l salveze la timp. Din fericire, nu au existat victime, însă pagubele materiale sunt uriașe.

Intervenția pompierilor dejeni – care s-a întins pe parcursul a mai multe zeci de minute – a fost extrem de dificilă. Aceștia au fost nevoiți să întoarcă fânul situat în spatele grajdului bucată cu bucată pentru a lichida toate focarele. Din păcate nu au mai putut salva aproape nimic.


Din cauză că anexa nu era racordată la rețeaua electrică, cel mai probabil o țigară aruncată pe fânul situat în spatele grajdului ar fi cauza probabilă a incendiului, mai ales că acesta era depozitat în apropierea străzii. Pompierii urmează acum să stabilească cauzele exacte ale declanșării vâlvătăii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter