Actualitate

Accident la intrare în localitatea Căşeiu. Un BMW a “zburat” prin lanurile de porumb.

Un accident violent s-a petrecut joi seară, pe DN 1C, la intrare în localitatea Cășeiu dinspre Dej. Două autoturisme s-au ciocnit, unul dintre acestea zburând practic prin două lanuri de porumb, la câteva sute de metri de impact.

Accident la intrare în localitatea Căşeiu. Un BMW a “zburat” prin lanurile de porumb. Accident la intrare în localitatea Căşeiu. Un BMW a “zburat” prin lanurile de porumb.

Potrivit someseanul.ro, accidentul s-a petrecut în jurul orei 22:30, între localitățile clujene Urișor și Cășeiu. Un tânăr aflat la volanul unui autoturism BMW, care gonea cu mare viteză pe șosea dinspre Dej spre Cășeiu, a intrat în depășirea unui alt autoturism aflat în fața lui, însă a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus.

Dacă autoturismul înmatriculat în Maramureș s-a oprit la doar câteva zeci de metri de locul impactului, după ce i-a sărit roata din stânga față, BMW-ul și-a continuat deplasarea pe contrasens, a părăsit carosabilul, după care și-a făcut cale prin două lanuri de porumb, oprindu-se într-un final, pe un teren cu cartofi, la câteva sute de metri de locul impactului.


Șoferul din Maramureș a fost rănit, fiind preluat de o ambulanță și transportat la spital, însă martorii spun că era în afara oricărui pericol. Pe de altă parte, tânărul din BMW a scăpat fără nicio zgârietură, doar cu o spaimă grozavă.

Unchiul acestuia, care a venit și el în grabă la locul accidentului, a povestit pentru Someșeanul.ro că tânărul care conducea autoturismul BMW se întorcea la Cășeiu de la Dej. Acesta face parte dintr-o familie care vinde pepene în Cășeiu, iar joi seara rudele l-au trimis să cumpere ceva de mâncare. De la Dej se întorcea în grabă spre socrul lui din Cășeiu în momentul în care s-a produs accidentul. Tot unchiul tânărului ne-a povestit că acesta nu s-ar fi asigurat cum trebuie dacă vine vreo mașină din față în momentul în care a intrat în depășire, deoarece conducea un BMW cu volanul pe dreapta, astfel că nu a văzut foarte bine pe contrasens.


Polițiștii dejeni au efectuat cercetări la fața locului și au deschis dosar penal în acest caz, tânărul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Etichete: bmw accident rutier
Ultimele Stiri
abonare newsletter