Actualitate

Weekend-ul bețivilor. Șoferii din Cluj s-au întrecut în alcoolemii care mai de care. Unii dintre ei au făcut și accidente

Zeci de șoferi clujeni au fost prinși băuți la volan în weekendul ce a trecut. Toți s-au ales cu dosare penale.

sursa foto lugojeanul.ro sursa foto lugojeanul.ro

Sâmbătă noapte, în jurul orei  22:30, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat de 38 ani, din Cluj-Napoca, care conducea autovehiculul prin localitate, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, în jurul orei  02:00, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat de 42  ani din comuna  Baciu care conducea pe strada Oaşului fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constatat că numărul de circulaţie provizoriu montat pe autovehicul era expirat de la începutul lunii iunie


Câteva ore mai târziu, poliţiştii din Gherla au depistat un bărbat de 33 ani, din comuna Căşeiu, care conducea un autovehicul prin localitatea Hăşdate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din Huedin au intervenit la un accident rutier produs pe raza comunei Poieni cauzat de un șofer care s-a urcat băut la volan.


"Conform primelor cercetări, un bărbat de 47 ani din Cluj-Napoca, care conducea autovehiculul pe DJ764B, prin localitatea Valea Drăganului, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la stânga, iar autoturismul a intrat în derapaj şi a ieşit în afara părţii carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 43 ani, cetaţean maghiar, pasager în autoturismul avariat. Poliţiştii au realizat testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta având oconcentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat", transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter