Actualitate

Cum au reuşit doi tineri să fure haine din mall-ul din Gheorgheni. Furtul, surprins pe camerele de supraveghere - VIDEO

Camerele de supraveghere ale unui magazin au surprins un furt petrecut miercuri după-amiază într-un mall din Cluj. Polițiștii îi caută deja pe făptași.

Pe imagini se observă cum doi tineri – un bărbat și o femeie – intră în magazin și încep să studieze diferite articole sportive. La un moment dat, bărbatul îi arată femeii un tricou, iar aceasta vine lângă el pentru a-l vedea. În doar câteva secunde, femeia se lasă puțin în jos – pentru a nu fi observată de nimeni – și îndeasă tricoul în geantă, scrie dej24.ro. Scena se repetă puțin mai târziu, în cealaltă parte a magazinului. Aceeași tânără se uita în stânga-dreapta pentru a nu fi văzută, își deschide geanta de pe umăr și șterpelește mai multe perechi de șosete.

Proprietara magazinului a văzut cele petrecute și i-a confruntat pe cei doi chiar înainte ca aceștia să părăsească incinta. Din păcate, până la sosirea agenților de pază, cei doi au reușit să se facă nevăzuți. S-au urcat într-o mașină care îi aștepta pe o rampă în afara centrului comercial și au dispărut.


Chiar și așa, fapta lor a fost suprinsă pe camerele de supraveghere amplasate în magazin, iar imaginile au ajuns deja pe mâna polițiștilor. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și încearcă acum să dea de urma făptașilor pentru a-i trage la răspundere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter