Actualitate

Peste 250 de străini din Maroc, Mexic şi Paraguay, prinşi în timp ce munceau la negru pentru o firmă din Cluj

Polițiștii de imigrări din Cluj au depistat 253 de străini din Maroc, Mexic și Paraguay care munceau fără forme legale în urma unui controlul efectuat la o societate comercială.

Pentru 150 de persoane din Maroc au fost emise decizii de returnare, fiind obligate să părăsească țara și, totodată, s-a dispus măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României pe o perioadă de 6 luni.

“Polițiștii de imigrări au depistat 253 străini, bărbați și femei, care desfăşurau activităţi lucrative fără forme legale la o societate comercială cu obiect de activitate fabricarea de echipamente electrice și electronice pentru autovehicule. Printre cetățenii străini se regăsesc 150 din Maroc, 54 din Mexic şi 49 din Paraguay. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cetăţenii marocani au intrat în România în baza unor vize de scurtă şedere în scop de afaceri, iar cetăţenii din Mexic şi Paraguay în baza paşapoartelor deţinute”, spun reprezentanţii Serviciulului pentru Imigrări al Judeţului Cluj


Întrucât, la momentul depistării, cetăţenii din Maroc nu respectau scopul pentru care au venit în România, acestora le-au fost revocate vizele de intrare pe teritoriul României, iar pe numele lor au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul ţării în termen de 15 zile şi, totodată,  s-a luat măsura nepermiterii intrării pe teritoriul ţării noastre pentru o perioadă de 6 luni de la data ieşirii din ţară.

“Activitățile în acest caz continuă, urmând a fi dispuse măsurile legale atât față de reprezentanții societății comerciale, cât și față de ceilalţi cetăţeni depistaţi”, au mai spus aceştia.

Etichete: mexic imigrari cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter