Actualitate

Peste 80 de beciuri au fost inundate în judeţul Cluj

Peste 100 de pompieri cu 60 de mijloace tehnice au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru limitarea și înlăturarea efectelor generate de fenomenele meteorologice periculoase. Până joi seară, România este sub cod galben de inundaţii.

Peste 80 de beciuri au fost inundate în judeţul Cluj  Foto arhiva Peste 80 de beciuri au fost inundate în judeţul Cluj Foto arhiva

La nivel național au fost înregistrate efecte ale vremii rele în zece județe —Cluj Bacău, Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Neamț, Prahova, Sălaj, Timiș.

Cele mai semnificative efecte ale ploilor au avut loc în județul Cluj, localitățile Gilău, Morlaca și Curtea Veche, unde peste 80 de beciuri au fost inundate. În județul Timiș, salvatorii au intervenit pentru evacuarea apei din o locuință, 15 subsoluri și patru curți, precizează IGSU.


La nivel național nu mai sunt în desfășurare intervenții pentru înlăturarea efectelor negative.

Având în vedere faptul că informările de vremea rea vizează și perioada următoare, unitățile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență rămân mobilizate pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce inundații.

Ultimele Stiri
abonare newsletter