Actualitate

ACCIDENT MORTAL la Iclod. Un pieton a fost izbit în plin de o mașină.

Un grav accident de circulație, soldat cu o persoană decedată, s-a produs marţi seară, în jurul orei 22:30, pe DN1C, la ieșire din localitatea Iclod.

ACCIDENT MORTAL la Iclod. Un pieton a fost izbit în plin de o mașină sursa foto dej24.ro ACCIDENT MORTAL la Iclod. Un pieton a fost izbit în plin de o mașină sursa foto dej24.ro

Potrivit primelor informații, un pieton în vârstă de 68 de ani, cetățean austriac, angajat într-o traversare neregulamentară a drumului național, a fost izbit în plin de un autoturism marca Audi care se deplasa regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre membrele inferioare ale persoanei surprinse de autovehicul a fost proiectat la mai mulți metri distanță, scrie dej24.ro.

Se pare că austriacul circula, alături de alți pasageri, într-un microbuz. La un moment dat, șoferul a oprit autovehiculul pe marginea drumului, iar bărbatul a coborât pentru a-și face nevoile fiziologice. La întoarcere, a fost izbit în plin de mașina care se îndrepta spre Cluj.


La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de prim ajutor de la Dej și Gherla, dar și polițiștii.

Personalul medical a găsit la fața locului o persoană lovită de un autoturism, aflată inconștientă pe carosabil, în stop cardio-respirator, pentru care au fost demarate imediat manevrele de resuscitare.


Din păcate, după mai multe zeci de minute, salvatorii au fost nevoiți să declare decesul, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

Circulația rutieră a fost blocată mai multe zeci de minute pe DN1C, până când polițiștii au efectuat măsurători la fața locului.


Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia de pe raza localității Iclod.

Ultimele Stiri
abonare newsletter