Actualitate

TRAGEDIE în Dej! Un bărbat și-a găsit sfârșitul în mijlocul drumului.

Un accident de circulație, soldat cu o persoană decedată, a avut loc marţi seara, în jurul orei 23:15, pe o stradă din Dej.

TRAGEDIE în Dej!. Un bărbat și-a găsit sfârșitul în mijlocul drumului.   sursa foto dej24.ro TRAGEDIE în Dej!. Un bărbat și-a găsit sfârșitul în mijlocul drumului. sursa foto dej24.ro

Potrivit primelor informații, un autoturism care se deplasa dinspre centrul municipiului Dej înspre cartierul Ocna Dej, ajuns pe strada Minerului, a acroșat o persoană de sex masculin în vârstă de 75 de ani.

În urma impactului, bărbatul a fost proiectat pe caldarâm, lovindu-se puternic în zona capului, scrie dej24.ro.


La fața locului au intervenit polițiștii dejeni, dar și o ambulanță cu medic. Din păcate, personalul medical nu a putut face nimic, rănile suferite de bărbat fiind incompatibile cu viața.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.


Apelul la 112 a fost făcut de un tânăr care ar fi trecut cu roțile mașinii peste bărbat. Acesta a susținut că bătrânelul era deja pe asfalt, inconștient, și că nu l-a observat. Polițiștii urmează să stabilească dacă bărbatul era mort la momentul impactului și dacă altcineva l-a lovit și apoi a fugit sau dacă tânărul se face vinovat de producerea accidentului.

Etichete: tragedie accident
abonare newsletter