Actualitate

Weekend-ul amenzilor la Cluj. 300 de polițiști în stradă, 400 de sancțiuni

Acțiuni de amploare vineri și sâmbătă pe drumurile din județul Cluj. În câteva ore, sute de șoferi au fost sancționați de polițiști pentru mai multe nereguli descoperite în trafic.

De exemplu, ieri, 12 mai, peste 300 de poliţişti clujeni au fost angrenaţi în activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale.

"În  cadrul  acţiunilor, poliţiştii au constatat peste  400 de contravenţii, 71 dintre acestea reprezentând încălcări ale legii privind tulburarea ordinii şi liniştii publice. Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea regimului rutier", spun reprezentanții IPJ Cluj.


Polițiștii mai spun că vineri noaptea, în jurul orei 02:30, au depistat un bărbat, de 38 de ani, din Baciu, conducând un autoturism pe strada Oaşului fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării, a rezultat o concentraţie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, peste 180 de șoferi au fost sancţionaţi, fiind reţinute 10 permise de conducere. Pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi 45 de conducători auto.


Polițiștii avertizează că astfel de acţiuni vor continua.

Ultimele Stiri
abonare newsletter