Actualitate

O clujeancă luptă pentru coroana Miss Universe Romania!

<p /><img src="documente/stories/07_iulie/29_ziua/12 miss2.jpg" border="0" style="margin: 2px 5px; float: left;" />Iulia Monica Dumitrescu reprezintă Clujul în lupta pentru titlul de cea mai frumoasă româncă.

Opt ardelence, cinci muntence, patru moldovence, o maramureşeancă, o dobrogeancă şi o olteancă au intrat în cantonamentul Miss Universe România 2011.

Dintre cele 95 de semifinaliste ale competiţiei Miss Universe Romania au fost alese 20 de concurente, care au intrat în linie dreaptă în competiţia pentru câştigarea celei mai râvnite coroane a frumuseţii. Clujul este reprezentat de Iulia Monica Dumitrescu, iar competiţia va avea loc în această seară. Tănăra clujeancă are 19 ani, 1,73 m înălţime şi dimensiunile 88/63/90.


Cum le puteţi susţine pe fete?

Ieri, tinerele au participat la şedinţe foto şi filmări speciale, iar astăzi finalistele vor mai trece o probă de foc: întâlnirea cu membrii juriului, urmând ca în cursul serii să participe la evenimentul de încoronare a Reginei frumuseţii româneşti – Miss Universe Romania 2011. Liniile de televoting sunt deschise până astăzi, la ora 20.30, publicul putând astfel participa la desemnarea câştigătoarelor. Susţinătorii pot trimite un număr nelimitat de SMS-uri cu numărul de intrare în concurs al finalistei favorite, la 1261, iar voturile primite de fiecare concurentă de la public se vor transforma prin formulă matematică în note.


Opt premii

În cadrul evenimentului vor fi decernate opt premii: Miss Universe România 2011, Premiul I (First Runner up), Premiul al II-lea, Premiul al III-lea, Miss Fotogenie, Miss Popularitate, Premiul Presei şi Miss Congeniality.


“Dacă aş câştiga concursul, cea mai mare dorinţă a mea ar fi să încep o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta oamenii din Pakistan care au suferit din cauza inundaţiilor”, susţine clujeanca Iulia Monica Dumitrescu.

Câştigătoarea concursului Miss Universe Romania va pleca pe 20 august în Brazilia, la Sao Paulo, unde va petrece trei săptămâni şi jumătate în cantonamentul celei de-a 60-a ediţii a Miss Universe. Pe 12 septembrie va concura pentru cel mai important titlu al frumuseţii, alături de alte peste 80 de finaliste din întreaga lume, în cadrul unui spectacol transmis de NBC în 200 de ţări.


Ultimele Stiri
abonare newsletter