Actualitate

Un şofer nesimțit a făcut un scandal monstru în centrul Clujului – VIDEO

Pentru a-l liniști, polițiștii de la Secția 1 de Poliție din Cluj-Napoca l-au încătușat pe şoferul violent.

Incidentul a avut loc loc luni, în jurul orei 12, în centrul orașului de pe Someș, mai exact pe strada Regele Ferdinand. Mecanicul de locomotivă, Radu Stan, originar din comuna Panticeu și-a parcat mașina la întâmplare, blocând o bandă de circulație. La un moment dat, un polițist de la Poliția Locală l-a abordat pe mecanicul de locomotivă care conducea un autoturism de teren și l-a întrebat care este motivul opririi. În acel moment, susțin martorii, bărbatul a devenit violent și recalcitrant spunându-i polițistului de la Poliția Locală că îl va ”dezbrăca”, scrie evz.ro.

La scurt timp, prin zonă a trecut un echipaj de la Poliția Cluj-Napoca, mai exact de la Secția 1 de Poliție. În plin scandal, mecanicul de locomotivă a intrat în mașina lui cu intenția de a pleca fără să se mai legitimeze, dar a fost oprit de polițiștii care au reușit să îi pună acestuia cătușele.


Bărbatul a fost dus la Secția 1 de Poliție unde a fost audiat pentru infracțiunea de ultraj. Procurorul de caz a refuzat să îl ducă pe bărbatul recalcitrant în fața unui judecător, considerând că acesta poate fi cercetat în stare de control judiciar.

Radu Stan este mecanic de locomotivă și este angajat la CFR.

Ultimele Stiri
abonare newsletter