Actualitate

Reacţia Jandarmeriei după incidentele de la meciul CFR-FCSB. “Suporterii au fost duşi în spatele tribunei” - VIDEO

După conflictul dintre stelişti şi feroviari, Jandameria Cluj a aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, iar 11 suporteri le-a fost interzis accesul pe stadioane timp de un an de zile.

Meciul dintre CFR Cluj şi FCSB a avut momente tensionate şi în tribunele din Gruia, în rândul suporterilor, susţinători ai celor două formaţii.

Tensiunea a crescut în repriza secundă la Tribuna a II-a. Câţiva suporteri ai CFR-ului, aflaţi în galerie, s-au îndreptat spre un grup de fani stelişti, incitaţi de semnele obsecene şi scandările steliştilor din Ardeal, susţin aceştia. Cele două grupuri nu s-au întâlnit pentru că oamenii de ordine au intervenit şi s-au interpus rapid.


“Încă de la începutul partidei de fotbal, la Tribuna II, a existat o stare tensionată între membrii galeriei CFR și simpatizanții echipei FCSB, aflați în tribună, manifestată prin proferarea de trivialități și tentative ale suporterilor de a intra în conflict. În minutul 75, un grup de aproximativ 10 suporteri din galeria echipei CFR, s-au deplasat spre scările de acces din interiorul tribunei cu intenţia de a ajunge în sectorul simpazanților echipei oaspete, forţând trecerea dispozitivului de jandarmi”, a declarat cpt. Marius Ardelean de la Grupăarea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Ardelean mai spune că, deşi jandarmii le-au comunicat să-şi reia locul în tribună, suporterii şi-au continuat acţiunea, “fapt pentru care, au fost imobilizaţi, conduşi în spatele tribunei în vederea identificării şi luării măsurilor legale împotriva acestora”.


Formaţia FCSB a remizat, luni, în deplasare, cu CFR Cluj, scor 0-0, în etapa a treia a play-off-ului Ligii I şi are un avans de trei puncte în clasament.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat, luni seară, că formaţia clujeană ar fi fost peste FCSB, dacă nu ar fi început campionatul cu o penalizare de şase puncte şi trei jucători transferaţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter