Actualitate

Un şofer de microbuz şcolar, depistat în trafic băut

Un şofer care conducea un microbuz şcolar în care se aflau 14 elevi a fost depistat de poliţişti, luni, pe o stradă din municipiul Dej, judeţul Cluj, sub influenţa alcoolului, acesta fiind amendat, iar dreptul de a conduce vehicole i-a fost suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, luni, şoferul care conducea microbuzul şcolar avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Luni, în jurul orei 7,50, pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Dej, a fost depistat un bărbat, de 45 de ani, din Dej, care conducea un microbuz de transport şcolar pe traseul Şomcutul Mic –Dej, având o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-a aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 1.125 de lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată dovadă fără drept de circulaţie”, se arată în documentul citat.


Reprezentanţii IPJ Cluj au subliniat că în microbuz se aflau 14 elevi care mergeau la şcoală.

„După ce a fost depistat în trafic sub influenţa alcoolului, şoferul a fost înlocuit de un alt conducător auto, care a preluat microbuzul”, au spus sursele citate.


Poliţiştii clujeni vor continua în perioada următoare acţiuni similare de verificare a şoferilor în trafic.

Etichete: ipj cluj sofer batut
Ultimele Stiri
abonare newsletter