Actualitate

Primii pași ai lui Norbi, unul din „copiii Walking Month" - VIDEO

În toamna anului 2016, echipa Monitorul de Cluj s-a alăturat campaniei Walking Month pentru a-i ajuta pe copiii cu handicap neuro-motor aflați în grija Grădiniței Speciale Malteze din Cluj-Napoca.

Fondurile donate de clujeni dornici să ajute au acoperit costurile de terapie și educație pentru întreg anul școlar în curs. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Norbert și nu a reușit niciodată să umble singur. Până acum.


Te invităm să vezi primii pași pe care i-a făcut vreodată: ți se datorează și ție. Pașii pe care i-ai făcut în toamna anului 2016 au schimbat o viață, iar mulțumirile noastre nu vor fi niciodată de ajuns.

Walking Month revine în septembrie 2017 cu o nouă ediție și un nou prilej de a susține o cauză care merită implicare.


Walking Month a avut prima ediție deschisă pentru comunitate anul trecut. În 2015, aproape 600 de clujeni s-au înscris în competiție și au făcut împreună aproape 173 de milioane de pași. Distanța parcursă de aceștia ar fi acoperit de 3 ori circumferința Pământului, dar a făcut ceva mult mai important: a adunat 42.000 de lei care au fost donați pentru dotarea secției de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență pentru copii din Cluj-Napoca. 

abonare newsletter