Actualitate

Muncitor RĂNIT la barajul de la Mănăstirea, transportat la spital

Un muncitor care efectua lucrări la barajul din localitatea Mănăstirea, comuna Mica, a ajuns la spital în urma unui accident petrecut vineri.

Muncitor RĂNIT la barajul de la Mănăstirea, transportat de urgență la spital   sursa foto dej24.ro Muncitor RĂNIT la barajul de la Mănăstirea, transportat de urgență la spital sursa foto dej24.ro

Potrivit dej24.ro, bărbatul de 38 de ani, din Bacău, angajat al unei societăți comerciale care efectuează lucrări de modernizare a barajului din Mănăstirea, a fost rănit după ce i-ar fi căzut pe picior poarta unui bazin de captare a apei la care suda.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, o ambulanță, dar și polițiștii. După ce i-a fost deblocat piciorul, muncitorul a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare. Conform medicilor, acesta este suspectat că a suferit o fractură la nivelul membrului inferior.


Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluare a măsurilor de securitate în muncă, faptă prevăzută de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter