Actualitate

ACCIDENT MORTAL pe DN 1C! Un pieton a fost izbit în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni - VIDEO

Un grav accident de circulație, soldat cu decesul unei persoane, s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 11:06, pe DN1C, pe raza localității Cășeiu.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit două ambulanțe de la Dej, dar și polițiștii.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism înmatriculat în județul Cluj, un bărbat în vârstă de 62 de ani din Dej, în timp ce se deplasa dinspre Dej spre Baia Mare, ajuns pe raza localității Cășeiu, a izbit în plin un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din localitate, angajat în traversarea regulamentară a drumului, prin loc marcat și semnalizat corespunzător cu trecere pentru pietoni, scrie dej24.ro.


În urma impactului, pietonul a fost grav rănit, acesta intrând de mai multe ori în stop cardio-respirator. Personalul de pe ambulanță a fost nevoit să-i aplice mai multe menevre de resuscitare. După ce a fost stabilizat, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a decedat.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.


Circulația rutieră pe DN1C s-a desfășurat cu dificultate, timp de mai multe zeci de minute, până când polițiștii au efectuat măsurători la fața locului.

În urma cercetărilor, oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte ale producerii accidentului.


Ultimele Stiri
abonare newsletter