Actualitate

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ: ”Nu s-ar prăbuși România dacă toate tinerele familii ar avea măcar câte trei copii”

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț, a declarat sâmbătă, la Marșul pentru Viață, că România nu s-ar prăbuși demografic dacă familiile tinere ar avea măcar câte trei copii.

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ: ”Nu s-ar prăbuși România dacă toate tinerele familii ar avea măcar câte trei copii” Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ: ”Nu s-ar prăbuși România dacă toate tinerele familii ar avea măcar câte trei copii”

"Nu s-ar prăbuși România dacă toate tinerele familii ar avea măcar câte trei copii, unul pentru tata, unul pentru mama și unul pentru țară și biserică. Atunci nu ne-am prăbuși demografic. Din punct de vedere religios, avortul este un păcat strigător la cer", a spus Andrei Andreicuț, potrivit Agerpres.

El a participat sâmbătă, la Cluj-Napoca, la Marșul pentru Viață, organizat de mai multe culte religioase, asociații și fundații, ca formă de protest față de avorturile din România.


La manifestare au participat peste 500 de persoane, care au mărșăluit prin zona centrală a orașului și au purtat pancarte împotriva avortului.

Cea de a șaptea ediție a "Marșului pentru viață" a avut loc sâmbătă, în ziua praznicului Bunei Vestiri, în mai multe orașe din țară, sub genericul "Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine!".

Ultimele Stiri
abonare newsletter