Actualitate

Activitatea a 20 de ateliere auto din Cluj-Napoca, suspendată pentru nereguli

Activitatea a 20 de ateliere auto a fost suspendată, joi, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii locali și angajații RAR.

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi de Primăria Cluj-Napoca, poliţiştii locali şi angajaţii RAR Cluj au verificat 26 de puncte de lucru, în special din zonele B-dul Muncii, strada Oaşului, cartierele Dâmbul Rotund şi Someşeni.

Neregulile constatate în timpul verificărilor au fost lipsa acordului de funcţionare şi a aprobării de orar eliberat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, lipsa autorizaţiilor tehnice eliberate de către R.A.R. Cluj, nerespectarea condiţiilor iniţiale de autorizare, nerespectarea regimului de colectare a deşeurilor.


Conform sursei citate, au fost încheiate, în total, 26 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 24.700 lei, iar în 20 de cazuri s-a dispus suspendarea activităţilor, în conformitate cu prevederile legale.

În cursul acestei săptămâni a avut loc o amplă acţiune de verificare a atelierelor de reparaţii şi dezmembrări auto, care funcţionează pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter