Actualitate

Directorul Aeroportului din Cluj, speaker la una din cele mai prestigioase conferinţe din domeniul aviaţiei

Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, David Ciceo, participă la conferinţa “Passenger Terminal EXPO & CONFERENCE 2017”, desfăşurată în perioda 14-16 martie, la Amsterdam, în calitate de speaker. Conferinţa este una dintre cele mai prestigioase din domeniul aviaţiei.

Evenimentul reunește profesioniști din industria aeronautică, oficiali guvernamentali  din domeniul aviației, reprezentanți ai companiilor aeriene, ai firmelor de profil și manageri de top ai celor mai importante aeroporturi.

David Ciceo  a susținut o prezentare referitoare la importanța transportului intermodal. În prezentarea intitulată „Importanța transportului intermodal pentru aeroporturile mici”, Ciceo a subliniat provocările pe care le implică dezvoltarea transportului intermodal, dar și beneficiile acestuia. De avantajele proiectului se bucură  în egală măsură atât aeroporturile cât și companiile de transport  feroviar, rutier și companiile aeriene și totodată reprezintă un factor decisiv în dezvoltarea comunităților locale și regionale.


“Punerea în aplicare a proiectului intermodal pentru Aeroportul Internațional din Cluj, care anul acesta se pregătește pentru un număr de 2,7 milioane de pasageri nu va fi o sarcină ușoară, este un proiect complex din punct de vedere al realizării și finanțării, dar finalitatea proiectului va duce implicit la dezvoltarea județului Cluj și a întregii regiuni”  a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj. 

De un înalt nivel academic și științific, conferința a fost dublată de o expoziție de profil ce a oferit posibilitatea invitaților să ia contact cu cele mai noi realizări din domeniul aviației.


Evenimentul, care a reunit peste 5000 de participanți din peste 90 de țări  a reprezentat o oportunitate  atât pentru aeroporturi și companii aeriene, cât și pentru reprezentanți ai industriei aeronautice  de a dezbate problemele actuale din domeniul aviației.

Ultimele Stiri
abonare newsletter