Actualitate

Cod galben de ceaţă în judeţul Cluj

Zona de câmpie a judeţului Cluj se află sub atenţionare "Cod galben" de ceaţă şi izolat depunere de polei, astăzi până la ora 12.

FOTO ARHIVĂ FOTO ARHIVĂ

Specialiştii Administraţiei Naţională de Meteorologie (ANM) au emis în această dimineaţă o atenţionare de "Cod Galben" valabilă între orele 9-12, pentru zona de câmpie din judeţul Cluj, dar şi pentru mai multe localităţi din judeţele Sălaj şi Bistriţa-Năsăud.

„Se vor semnala : ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m. Fenomene asociate : depunere de chiciură şi izolat condiţii de polei”, se arată în avertizarea de tip nowcasting.


Tot azi, 17 februarie, între orele 7-9, s-au aflat sub avertizare de "Cod Galben", cu aceleaşi caracteristici, municipiul Cluj-Napoca, dar şi localităţile Câmpia Turzii, Turda, Aiton, Apahida, Căianu, Călărași, Ceanu Mare, Ciurila, Cojocna, Feleacu, Frata, Jucu, Luna, Mihai Viteazu, Moldovenești, Petreștii de Jos, Ploscoș, Săndulești, Suatu, Tritenii de Jos, Tureni, Viișoara.

La această oră  (9 dimineaţa) se mai află sub atenţionare Cod Galben şi zone din judeţul Braşov (până la ora 11), din Sudul ţării (până la 11), respectiv din zona Moldovei (până la 12).

Ultimele Stiri
abonare newsletter