Actualitate

Zboruri cu parapanta, torturi în formă de inimă şi pilule pentru (re)îndrăgostire rapidă – ofertele clujene de Valentine’s Day

O firmă care se ocupă de aventuri extreme în Cluj-Napoca a lansat o ofertă de Ziua Îndrăgostiţilor şi anume zboruri cu parapanta pentru cuplurile amatoare de senzaţii tari, acestea urmând să plătească preţul pentru o singură persoană.

sursa foto cluj-forum.ro sursa foto cluj-forum.ro

Administratorul firmei, Bogdan Hidan, instructor de motoparapantă, a declarat că zborul va dura 15 minute la o altitudine cuprinsă între 300 şi 500 de metri.

”Am lansat o ofertă specială pentru Valentine's Day şi Dragobete. Toate cuplurile care vor să încerce un zbor cu motoparapanta se pot înscrie pentru weekendul 18-19 februarie. Acestea vor plăti pentru o persoană, dar vor zbura amândoi, fiecare câte 15 minute, la o altitudine cuprinsă între 300 şi 500 de metri, în funcţie de condiţiile meteo, numai bună pentru a simţi fluturi în stomac. Fiecare va zbura pe rând, însoţit de un instructor, iar din ceea ce am constatat de-a lungul anilor, este că femeile sunt mai curajoase decât bărbaţii în timpul unor astfel de experienţe. Cuplurile vor primi şi o surpriză dulce din partea noastră”, a spus Hidan, potrivit Mediafax.


Potrivit acestuia, zborurile vor fi efectuate la ieşirea din comuna comuna Săvădisla, judeţul Cluj, la un preţ de 150 de lei pentru un cuplu de îndrăgostiţi.

Până luni s-au înscris pentru zborul cu motoparapanta 12 cupluri.


Firma de aventuri extreme a fost înfiinţată la Cluj-Napoca în anul 2010 din dorinţa de a arăta oamenilor că există şi un alt mod de petrecere a timpului liber, la intensitate maximă, asigurând zboruri cu parapanta şi motoparapanta, servicii de caiac, rafting, alpinism şi escaladă, speoturism, tiroliană.

Pe de altă parte, un laborator de cofetărie din Cluj-Napoca a pregătit pentru Ziua Îndrăgostiţilor torturi în formă de inimă, care se vând doar împreună, iar o bombonerie oferă borcănaşe cu jeleuri ”Fluturină”, pentru calmarea fluturilor din stomac şi pilule pentru (re)îndrăgostire rapidă, Love Pills.


Laboratorul condus de Vlad Mureşan, fost concurent la Masterchef, a lansat pentru Sf. Valentin şi Dragobete torturi în formă de inimă, unul alb şi celălalt roşu, care se vând doar împreună.

”Avem un pachet de Valentine s Day şi am îmbrăcat prăjiturile noastre în formă de dragoste. Este vorba despre Douchka şi Sira care se vând sub formă de inimă, monoporţii Inimioare Valentines care nu pot fi achiziţionate individual, dar şi două torturi, unul alb şi unul roşu, în formă de inimă, care se vând doar împreună, şi care cântărec 800 de grame. La cerere, dacă suntem anunţaţi din timp, putem personaliza torturile şi să trecem iniţialele celor doi îndrăgostiţi. Torturile nu conţin zahăr, nici gluten, întăritor de gelatină sau întăritor frişcă, ci folosim doar ciocolată belgiană, amestecată cu lapte şi infuzate cu diferite arome, cum ar fi cardamon şi ceai negru”, a declarat Vlad Mureşan.


O bombonerie din municipiu oferă, de Ziua Îndrăgostiţilor, borcănaşe de ”Love Pills” şi ”Fluturină” pline cu diverse sortimente de jeleuri.

”Am pregătit pentru îndrăgostiţi borcănaşe de jeleuri Love Pills, pilule pentru (re)îndrăgostire rapidă, care se administrează împreună cu priviri dulci şi zâmbete calde, şi care are şi Love-o-metru încorporat, sau Fluturină, pentru calmarea fluturilor din stomac. Avem şi un set de şapte borcănaşe cu bomboane pentru fiecare zi din săptămână cu mesaje de dragoste”, a spus Camelia Misin, reprezentanta bomboneriei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter