Actualitate

UPDATE A unsprezecea zi de proteste. Clujenii au ieşit din nou în stradă. FOTO

Clujenii protestează din nou, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. pentru a unsprezecea zi consecutiv.

UPDATE

Manifestanţii care au urmat un traseu pe străzile din centrul Clujului se întorc  în Piaţa Unirii. Ei au scandat, printre altele, "PSD, ciuma roşie!" şi "România trezeşte-te!". Numărul acestora a ajuns, pe traseu, la aproximativ 3.000 de persoane.

-------------------------------------------------------


Câteva sute de clujeni s -au strâns în jurul orei 19.00, în centrul Clujului pentru a protesta faţă de Guvernul Grindeanu.  

Protestatarii, în număr mic la început, au adus cu ei steaguri şi pancarte cu mesaje antiguvernamentale precum "Aţi obosit?", "Nu le pasă" sau "Transparenţă". În Piaţa Unirii continuă să se strângă  lume, până în jurul orei 20.00  fiind aproximativ 500 de persoane.


Un protest inedit a avut loc vineri, în jurul amiezii. Traficul în centrul municipiului Cluj-Napoca a fost îngreunat, de peste 15 maşini care au circulat cu 5 kilometri pe oră, în semn de protest faţă de măsurile Guvernului Grideanu. Participanţii au spus că acţiunea de vineri este prima de nesupunere civică din Cluj-Napoca.

Joi seară, aproximativ 1.500 de oameni, majoritatea tineri, s-au adunat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, pentru a zecea seară consecutiv.


De asemenea, # Rezist, un grup de muzicieni a lansat astăzi piesa manifest "România" cu versuri inspirate de evenimentele din Februarie, desfăşurate în întreaga ţară.

Citiţi şi


#Rezist lansează piesa manifest România VIDEO

abonare newsletter