Actualitate

Scandal de amploare într-un bar. Tânăr, lovit cu pumnii și picioarele. Agresorii au fost reținuți

Un tânăr de 23 de ani a fost lovit cu pumnii și picioarele de doi indivizi într-un bar din județul Cluj. Agresorii au continuat bătaia și în afara barului. Victima a depus plângere la poliție, iar cei doi tineri au fost reținuți.

scandal bar sursa foto botosaneanul.ro scandal bar sursa foto botosaneanul.ro

La  data de 8 februarie, polițiști  din cadrul  Poliției  municipiului  Dej au identificat și reținut   pentru 24 ore, doi tineri cercetați pentru săvârșirea infracţiunilor de „loviri și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

„În fapt, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 02:00, un tânăr de 23 ani din municipiul Dej a sesizat Poliția prin apelul de urgență 112 despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Avram Iancu din municipiul Dej, ar fi fost agresat. Polițiștii au intervenit imediat, iar victima le-a relatat că în timp ce se afla într-un local, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi intrat în conflict cu alte persoane, care l-au lovit cu pumnii și picioarele. Atacul agresorilor a continuat și în fața localului, victima suferind leziuni ce au fost evaluate de specialiști că necesită 28-30 zile de îngrijiri medicale. Cu ocazia cercetărilor efectuate au fost identificați agresorii, doi bărbați de 26 ani, respectiv de 29 ani, din comuna Cășeiu”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


În 8 februarie, în urma probatoriului administrat, s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „loviri și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, iar față de cei doi bărbați a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Aceștia urmează să fie prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri. „Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au mai precizat aceștia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter