Actualitate

Cuțitarul din shaormerie, prins de polițiști. Cine este bărbatul care a spus “Vrei să-ți tai gâtul?” în centrul Clujului

La două zile după tâlhăria din zona Pieței Muzeului, un tânăr de 24 de ani s-a trezit cu un cuțit la gât într-o shaormerie din centrul Clujului după ce i-a spus unui alt tânăr să-l lase în pace pe un prieten de-al lui.

Polițiștii l-au identificat pe cel care sâmbătă seara ar fi amenințat un client într-un local public din Cluj-Napoca.

“La data de 4 februarie, în jurul orei 02.20, pe fondul unei dispute verbale iscate într-un local public de pe strada Eroilor, din Cluj-Napoca, un bărbat, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost amenințat de un alt client, acesta formulând plângere penală prealabilă. Astfel, cel în cauză i-ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență persoanei vătămate. În urma verificărilor efectuate, la data de 5 februarie, polițiștii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 30 de ani, din Turda”, spun reprezentanții IPJ Cluj.


Aceștia vin însă cu o altă versiune a celor întâmplate.

“Totodată, cercetările efectuate până în prezent au arătat că între relatările inițiale ale victimei și imaginile video surprinse în local sunt discrepanțe. Conform declarației persoanei vătămate, bărbatul cu care ar fi avut disputa verbală s-ar fi deplasat la autoturism de unde ar fi luat un cuțit, s-ar fi întors în local și i-ar fi pus cuțitul la gât, ultimul aspect neconfirmându-se în urma vizualizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub coordonarea unității de parchet competente”, au mai spus aceștia.


”La data de 4 februarie ora 02:20-03:00 eram în localul Mama Manu de pe Eroilor şi mâncam cu încă patru prieteni. La un moment dat, un prieten vorbea puţin mai tare, moment când un băiat de la masa alăturată i-a spus să tacă. L-am rugat să îl lase în pace fără niciun ton agresiv, din contră, cu un ton umil, nevrând să provoc un scandal. În acel moment acesta s-a deplasat la maşina Audi A4 negru din faţa localului şi a venit cu un cuţit 20-30 cm, pe care mi l-a pus la gât în incinta locului de faţă cu toată lumea. Erau circa 15-20 de oameni de față. Mi-a spus: «Vrei să-ți tai gâtul?». Consider că astfel de fapte trebuie aduse la cunoştinţa societăţii, aceste fapte dacă nu sunt pedepsite pot duce la o situaţie mult mai gravă”, a spus victima imediat după incident.

CITEȘTE ȘI


Se întâmplă în centrul Clujului. I-a pus cuțitul la gât într-o șaormerie: “Vrei să-ți tai gâtul?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter