Actualitate

Se întâmplă în centrul Clujului. I-a pus cuțitul la gât într-o șaormerie: “Vrei să-ți tai gâtul?”

La două zile după tâlhăria din zona Pieței Muzeului, un tânăr de 24 de ani s-a trezit cu un cuțit la gât într-o șaormerie din centrul Clujului după ce i-a spus unui alt tânăr să-l lase în pace pe un prieten de-al lui.

Incidentul a avut loc sâmbătă noapte într-un fast-food cunoscut de pe bulevardul Eroilor. Victima a povestit pentru Clujust.ro ce s-a întâmplat:

”La data de 4 februarie ora 02:20-03:00 eram în localul Mama Manu de pe Eroilor şi mâncam cu încă 4 prieteni. La un moment dat, un prieten vorbea puţin mai tare, moment când un băiat de la masa alăturată i-a spus să tacă. L-am rugat să îl lase în pace fără niciun ton agresiv, din contră, cu un ton umil, nevrând să provoc un scandal. În acel moment acesta s-a deplasat la maşina Audi A4 negru din faţa localului şi a venit cu un cuţit 20-30 cm, pe care mi l-a pus la gât în incinta locului de faţă cu toată lumea. Erau circa 15-20 de oameni de față. Mi-a spus: «Vrei să-ți tai gâtul?». Consider că astfel de fapte trebuie aduse la cunoştinţa societăţii, aceste fapte dacă nu sunt pedepsite pot duce la o situaţie mult mai gravă”, a spus victima.


Aceasta a făcut sesizare la Poliţia Cluj-Napoca Secţia 1. Locțiitorul purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a confirmat incidentul și a precizat că se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Mașina cu care era agresorul, în vârstă de circa 25 de ani, are numere de Bistrița-Năsăud.

Ultimele Stiri
abonare newsletter