Actualitate

Complicele la tentativa de furt de pe strada Parâng, prins când încerca să fugă din ţară

Bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de complicitate la tentativă de furt din locuinţă - strada Parâng, Cluj-Napoca, a fost depistat sâmbătă, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu.

În baza mandatului de aducere, bărbatul a fost condus la Politia municipiului Cluj-Napoca şi a fost reţinut pentru 24 de ore.
În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor depistaţi.
Vă reamintim că, acum două săptămâni, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii clujeni, au fost depistaţi şi reţinuţi doi bărbaţi care au pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri.

În fapt, la data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 12:50, cei doi bărbaţi, de 23 şi 32 de ani, din Cluj-Napoca, au intrat, prin efracţie, într-o locuinţă de pe strada Parâng, în scopul sustragerii de bunuri, fiind depistaţi de poliţişti.


Asupra acestora au fost găsite instrumente folosite în activitatea infracţională.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea celor doi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.


La data de 19 ianuarie a.c., pe numele celor depistaţi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii au stabilit că cei doi acţionau împreună cu o altă persoană, un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost acum reţinut la frontieră.

Ultimele Stiri
abonare newsletter