Actualitate

Prinşi în flagrant de poliţişti. Unul dintre spărgători este şi acum căutat.

Poliţiştii clujeni au depistat şi reţinut doi bărbaţi care au pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă, pentru a sustrage bunuri. O altă persoană, cu care cei depistaţi acţionau, este căutată de către poliţişti.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, au fost depistaţi şi reţinuţi doi bărbaţi care au pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri.

“În fapt, la data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 12:50, cei doi bărbaţi, de 23 şi 32 de ani, din Cluj-Napoca, au intrat, prin efracţie, într-o locuinţă de pe strada Parâng, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri, fiind depistaţi de poliţişti.


Asupra acestora au fost găsite instrumente folosite în activitatea infracţională.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea celor doi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat”, spun poliţiştii clujeni.


La data de 19 ianuarie a.c., pe numele celor depistaţi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii au stabilit că cei doi acţionau împreună cu o altă persoană, un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care nu a fost deocamdată depistată, existând indicii că s-ar sustrage  urmăririi penale. ( fotografie)


“În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate. De asemenea, cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la persoana care, deocamdată,  nu a fost depistată, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.”, completează aceştia.

Etichete: infractori flagrant
Ultimele Stiri
abonare newsletter