Actualitate

Tâlhărie în Feleacu. Un tânăr de 18 ani a intrat peste un bătrân, l-a bătut şi i-a furat banii

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv de către magistraţi.

“La data de 14 ianuarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Feleacu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost victima unei tâlhării. La data de 13 ianuarie, în jurul orei 18:30, un tânăr, ar fi pătruns în locuinţa victimei - bărbat, de 79 de ani, din localitatea Gheorghieni, de unde ar fi sustras circa 800 de lei. Întrucât persoana vătămată s-ar fi împotrivit plecării tânărului, acesta din urmă ar fi folosit violenţa pentru a-şi asigura scăparea, context în care victima s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, suferind leziuni corporale. La scurt timp de la sesizare, cel în cauză a fost identificat de către poliţişti, stabilind că este vorba despre un tânăr de 18 ani, din comuna Feleacu - localitatea Gheorghieni”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Ulterior, magistraţii au dispus arestarea preventivă a celui în cauză pentru 15 zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter