Actualitate

Tâlhar prins, din nou, cu ajutorul cetăţenilor. Poliţia Cluj se laudă cu realizările altora

Poliţişti au reţinut pentru 24 ore, un tânăr după ce a tâlhărit o femeie pe strada Crişan din Cluj-Napoca.

sursa foto cugetliber.ro sursa foto cugetliber.ro

Un tânăr de 23 de ani care a sustras, pe stradă, poşeta unei femei, a fost prins de doi cetăţeni cu spirit civic şi predat apoi poliţiştilor.

“Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut pentru 24 ore un tânăr cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. (...) O femeie de 37 ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, în timp ce se afla pe str. Crişan din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost agresată de un tânăr care i-a sustras poşeta şi a fugit spre Piaţa Mihai Viteazu. Poliţiştii au intervenit imediat, iar tânărul le-a fost predat de doi cetăţeni care având descrierea furnizată de victimă l-au urmărit şi l-au prins în Piaţa Mihai Viteazu. Cetăţenii au relatat poliţiştilor că, înainte de a-l imobiliza, tânărul ar fi încercat să riposteze cu o şurubelniţă, fără a le produce leziuni“, se arată într-o informare transmisă joi de IPJ Cluj.


Tânărul din municipiul Gherla a fost reţinut 24 de ore, iar judecătorii au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile.

“Poliţia clujeană mulţumeşte persoanelor care au sprijinit intervenţia poliţiei şi l-au prins pe tânăr, pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte. Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi pierde timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur. A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi a sesiza poliţia atunci când ceva sau cineva ţi se pare suspect nu îi ajută numai pe ceilalţi, ci şi pe tine”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter