Actualitate

Mircea Sandu, în vizită pe „Cluj Arena”

<p>Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF) va vizita astăzi stadionul „Cluj Arena”, răspunzând astfel invitaţiei adresate de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.</p>

 

Cu această ocazie, Mircea Sandu ar putea oferi un răspuns oficial la solicitarea venită din partea lui Tişe şi a premierului Emil Boc privind disputarea la Cluj a meciului din această toamnă din preliminariile Campionatului European de Fotbal, dintre reprezentativa României şi selecţionata similară a Belarus.


Construirea viitoarei arene sportive a judeţului Cluj se apropie de final. Termenul stabilit pentru finalizarea construcţiei este începutul lunii august, însă acesta s-ar putea prelungi până la finalul lui septembrie ca urmare a unor lucrări suplimentare ce vor fi cerute de Consiliul Judeţean. De asemenea, şi amenajările exterioare vor fi gata tot la finalul lunii septembrie. Contractul a fost adjudecat de firma sibiană Con-A. Într-o primă fază se vor elabora şi se vor depune spre autorizare documentaţiile tehnice de intervenţie, urmând ca în etapa a doua să se treacă la execuţia efectivă a lucrărilor. M.O.

abonare newsletter