Actualitate

Boc ignoră cozile de la Primărie şi postează pe Facebook poze cu ghişee goale – FOTO

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spune pe pagina sa de Facebook că au fost create noi ghişee în primăriile de cartier, fapt ce a permis “ca în prima zi din an să nu mai existe aglomerația din anii trecuți”. Primarul nu a spus însă niciun cuvânt despre înghesuiala de marţi dimineaţă de la sediul de pe Moţilor.

“Pentru a reduce timpul petrecut la ghișeele primăriilor de cartier, în luna decembrie au fost renovate spațiile din Gheorgheni, Mărăști și Mănăștur - cele mai aglomerate dintre registraturile de cartier ale Primăriei. S-au creat noi ghișee, unde a fost suplimentat personalul. Acest lucru a permis ca în prima zi din an să nu mai existe aglomerația din anii trecuți. De asemenea, dupa data de 5 ianuarie, cand începe și programul de încasare a taxelor și impozitelor locale, clujenii nu vor mai fi nevoiți să aștepte la cozi pentru a-și achita obligațiile față de comunitate”, spune Boc pe Facebook, alături de câteva poze doveditoare.

Pe această cale, Boc a reamintit modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale puse la dispoziție de Primăria Cluj-Napoca: direct la ghișeele instituției, cu numerar sau card bancar sau online pe site-ul instituţiei.


Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Cluj-Napoca, în perioada 3 – 4 ianuarie 2017, activitatea de la ghişeele instituţiei din Piața Unirii nr. 1 de încasare a taxelor şi impozitelor locale şi de eliberare a certificatelor de atestare fiscală este întreruptă, datorită operaţiunilor necesare închiderii anului fiscal 2016 și deschiderii anului fiscal 2017.

În zilele de 3 şi 4 ianuarie 2017 se pot achita doar taxele de liberă trecere, de urbanism, de evidenţă a populaţiei, judiciare şi extrajuridiciare de timbru, rate, chirii, locuinţe şi teren, precum şi amenzile, la ghişeele Centrului de Informare pentru Cetățeni, de pe strada Moţilor nr. 7 şi la primăriile de cartier.


Programul de încasare a impozitelor şi taxelor va fi reluat începând de joi, 5 ianuarie 2017, la toate ghișeele instituției (Piața Unirii nr. 1, Moţilor nr. 7 şi la primăriile de cartier).

De marți, 3 ianuarie 2017, se pot depune solicitări pentru eliberarea abonamentelor de parcare, în timp ce taxa abonamentelor de parcare se poate achita începând de joi, 5 ianuarie 2017 și până la sfârșitul lunii martie 2017.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter