Actualitate

DESCOPERIRE MACABRĂ. Un bărbat DEZBRĂCAT a fost găsit MORT pe câmp

Un bărbat a fost găsit miercuri fără suflare într-un morman de pănuși de porumb, în localitatea clujeană Nireș, comuna Mica. Macabra descoperire a fost făcută de un localnic.

Un bărbat din localitatea Nireș s-a dus astăzi să taie lemne, iar în momentul în care s-a apropiat de un morman de pănuși, aflat în imediata apropiere a locuinței sale, a avut parte de un șoc. În acesta zăcea, fără suflare, un bărbat complet dezbrăcat, scrie dej24.ro.

Se pare că decesul acestuia a survenit în urmă cu mai multe ore, astfel că medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.


Având în vedere că bărbatul a fost găsit complet dezbrăcat, polițiștii iau în calcul orice variantă. În Nireș au ajuns în scurt timp polițiștii criminaliști, care au deschis o anchetă în acest caz. La fața locului au intervenit și medicii legiști de la Cluj, aceștia urmând să stabilească circumstanțele exacte în care a survenit decesul victimei.

Până în acest moment nu se cunosc foarte multe detalii despre identitatea bărbatului decedat, doar că acesta are în jur de 60 de ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter