Actualitate

Anna Horvath: Am aflat din presă că am fost trimisă în judecată

Viceprimarul Clujului Anna Horvath a scris pe Facebook că a aflat din presă de faptul că a fost trimisă în judecată de către DNA Cluj.

“Am aflat azi din presă ca ieri, 19 decembrie dosarul meu a fost trimis în judecată. Nu cunosc conținutul rechizitoriului, dar am fost înștiințată că urmează verificarea măsurii controlului judiciar, ca primă etapă procedurală. Trimiterea în judecată înseamnă pentru mine posibilitatea de a-mi putea demonstra nevinovăția, respectiv inexistența faptelor ce-mi sunt atribuite prin acuzație. Nu îmi rămâne decât să-mi păstrez încrederea în dorința de aflare a adevărului și în respectarea procedurilor legale privind dreptul la apărare, caz în care îmi voi putea dovedi nevinovăția în instanță”, a spus Horvath.

Viceprimarul Clujului Anna Horvath şi Zsolt Fodor (om de afaceri, patron Euro GSM) au fost trimişi în judecată de procurorii DNA Cluj. Judecata pe fond, în care viceprimarul este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani, va începe în scurt timp, după ce dosarul a fost înregistrat luni la Curtea de Apel Cluj.


Deocamdată, nu a fost stabilit primul termen de judecată în acest caz.

Viceprimarul din Cluj-Napoca Horvath Anna a fost trimisă în judecată de DNA pentru trafic de influenţă şi spălare a banilor, în dosarul în este acuzată că, în perioada februarie-mai, şi-a folosit influenţa pe lângă funcţionari publici din Primărie, pentru ”urgentarea avizării unor proiecte imobiliare” pentru care omul de afaceri Fodor Zsolt avea interese economice, ea cerând în schimb 60 de abonamente la două festivaluri de muzică pentru voluntarii care o sprijineau în campania electorală la alegerile locale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter