Actualitate

Floreștiul a rămas oficial cu gunoiul în drum

Floreștiul nu mai are firmă care să ridice deșeurile după ce consilierii locali au respins proiectul de majorare de capital a firmei Quatro Eco Salub, aceasta nemaiavând capital pentru a funcționa.

Potrivit primarului Floreștiului, Horea Șulea, respingerea s-a făcut din considerente politice. Celelalte partide “au pus jocurile politice și interesul de grup deasupra interesului comunității și a sănătății floreștenilor

În urma situației grave a deșeurilor menajere din Florești, primarul Horia Șulea, consultându-se cu parlamentarii PNL Marius Nicoară și Adrian Oros, a găsit o soluție pentru ca Floreștiul să devină o comună fără gunoaie.


Practic, miercuri, joi și vineri, mormanele de gunoaie ar fi dispărut din Florești dacă Consiliul Local Florești ar fi aprobat propunerea primarului... Prin votul consilierilor s-ar fi rezolvat atât problema imediată a debarasării Floreștiului de deșeuri, cât și problema pe termen lung a serviciilor de salubritate... Astfel, ei au demonstrat că jocurile politice sunt mai importante decât sănătatea și curățenia comunei ai cărei reprezentanți sunt. Totodată, au demonstrat lipsă de respect față de floreșteni”, declara primarul într-o postare de ieri pe Facebook.

Majorarea de capital a fost cerută, potrivit directorului firmei de salubritate, pentru cumpărarea de maşini de gunoi, actualele utilaje fiind mai mult în service şi nefăcând faţă transportului deşeurilor la Oradea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter