Actualitate

Parcarea anului în Cluj-Napoca. Un şofer a reuşit să blocheze circulaţia pe 2 străzi - FOTO

Pe lângă faptul că oraşul este sufocat din cauza traficului intens, de cele mai multe ori şoferii nici nu-i respectă pe ceilalţi participanţi în trafic. Aşa se ajunge ca circulaţia să fie şi mai îngreunată ori blocată prin nerespectarea unor reguli simple.

Ieri, poliţiştii s-au sesizat din oficiu  cu privire la săvârşirea infracţiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, după ce un autoturism parcat neregulamentar a împiedicat circulaţia pe două străzi din Cluj-Napoca.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”.


“La data de 8 noiembrie, în jurul orei 9:30, conducătorul unui autoturism a împiedicat desfăşurarea traficului, circa 30 de minute, pe străzile 21 Decembrie 1989 şi Paris, din Cluj-Napoca, printr-o parcare neregulamentară. În condiţiile unui trafic intens, e imperios necesar ca astfel de situaţii să nu se repete. Poliţiştii iau măsuri ferme pentru responsabilizarea conducătorilor auto şi pentru a preveni îngreunarea sau blocarea traficului prin nerespectarea unor reguli simple de circulaţie”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter