Actualitate

Comedy 2016 continuă mâine cu şi mai multe filme

În cinematografele din Cluj-Napoca rulează mâine multe filme care vă vor stârni hazul şi buna dispoziţie.

Comedy 2016 continuă astăzi cu şi mai multe filme Comedy 2016 continuă astăzi cu şi mai multe filme

A opta ediţie a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj continuă şi mâine cu o serie de filme care vor rula în cinematografele din oraş. Unele dintre ele fac parte din competiţie, aşa că merită să mergeţi să le vedeţi.

La Cinema Florin Piersic, de la ora 15.00 începe “Ceapa mov”, urmat de “Atomic Falafel” (ora 18.00) şi “Radio Cortile” (ora 20.30), ambele aflate în competiţie. Seara la Cinema Florin Piersic se încheie la ora 22.30 cu “Chato – Regele Braziliei”.


Mâine, în cadrul Comedy Cluj rulează filme şi la Cinema City Iulius. La ora 15.30 puteţi vedea “Rat-A-Tat”, de la ora 17.30 este filmul “Cu spatele”, la ora 20.00 începe “Insula”. Seara se încheie la Cinema City Iulius cu “Ultima vară a lui Beck”, la ora 22.30.

La Cinema Victoria puteţi vedea următoarele filme, după următorul program : ora 14.00 – “Ce început de an! ”, ora 17.00 - “Scurtmetraje Competiție: Independent”, ora 19.00 – „Scurtmetraje Competiție: Studențesc”, ora 21.30 – „Competiție Lorna”.


La Cinema Dacia, în Mănăştur rulează filmul “Dincolo”, de la ora 19.30.

Bilete pentru toate proiecțiile și piesele de teatru din cadrul Comedy Cluj #8 pot fi achiziționate online pe www.eventbook.ro.


Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj are loc la Cluj‑Napoca în perioada 21-30 octombrie 2016 și este organizat de Fundația Europeană pentru Cultură Urbană, cu sprijinul Banca Transilvania și Centrul Național al Cinematografiei.

Aproape 150 de filme alcătuiesc programul celei de-a opta ediții a celui mai mare festival din Europa dedicat exclusiv comediei! Lungmetraje din toată lumea, chiar și din Coreea de Nord, scurtmetraje independente, scurtmetraje studențești, piese de teatru comic vor putea fi văzute la Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria, Cinema City Iulius Mall, Cinema Dacia și Teatrul Național Cluj-Napoca. Bilete pentru toate evenimentele se găsesc la caseriile locațiilor și online pe eventbook.ro.


În competiția pentru trofeul decernat “Celui mai bun film” concurează 8 comedii din Arabia Saudită, Italia, Germania, Filipine, Spania, Israel, Brazilia și Franța. Într-o lume adesea dezbinată, umorul ne unește! Germania și Grecia au făcut haz de necaz împreună pe seama banilor (”Highway to Hellas”), Israelul a gătit cu Iranul un ”Atomic Falafel”, iar saudiții au îndrăznit să pună un sutien roz dantelat pe afișul filmului ”Barakah meets Barakah”. Aceste lungmetraje vor fi jurizate de regizorul Florian Mischa Boder, premiat anul trecut de publicul Comedy Cluj pentru ”Singurătatea unui asasin înainte să tragă”, Domnica Cîrciumaru - director de casting în film și televiziune, Ronan Doyle - critic de film din Irlanda, Sophia Freeman - producătoarea festivalului de film London Comedy (LOCO) și Carl Haber - scenarist, producător și fondatorul Școlii Internaționale de Film de la Roma.

abonare newsletter