Actualitate

Adolescentul accidentat la un meci de fotbal a murit, după ce a stat cinci luni în comă

Andrei Farcaș, tânărul de 16 ani pentru care locuitorii din Gherla s-au unit într-o campanie umanitară, s-a stins din viață.

Sursa foto: someseanul.ro Sursa foto: someseanul.ro

Adolescentul a suferit o accidentare groaznică în luna mai a acestui an, în preajma Sărbătorilor Pascale, pe terenul de fotbal de lângă Liceul „Petru Maior” din Gherla, informează someseanul.ro.

De la începutul lunii mai, tânărul se afla în comă de gradul IV, fiind internat la terapie intensivă, la secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență din Cluj Napoca. Aici a suferit trei operații pe creier în urma descoperirii unui hematon subdural stâng.


În ultimele săptămâni tânărul a început să deschidă ochii și să reacționeze la anumiți stimuli, ceea ce a dat speranță familiei acestuia într-o revenire miraculoasă. Părinții tânărului încercau să strângă bani pentru ca Andrei să poată fi transportat la o clinică din Israel, pentru recuperare.

Însă tânărul a pierdut, din păcate, lupta pentru viața sa și a lăsat în urma lui o familie zdrobită de durere și mulți prieteni îndoliați.

Ultimele Stiri
abonare newsletter