Actualitate

UPDATE: Incendiu la un cămin de bătrâni din Ciurila

Un incendiu puternic a avut loc în această dimineaţă în localitatea Sălicea, comuna Ciurila, la un cămin de bătrâni.

UPDATE:  Pompierii au primit un apel telefonic la 11:10. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale ale pompierilor. Prezenţi la faţa locului, pompierii au descoperit că fumul gros a venea de la un televizor. 24 de persoane au fost afectate de incendiu, 6 dintre ele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„A fost vorba despre un televizor la care a fost cel mai probabil un scurtcircuit. A fost generat foarte mult fum, însă nu s-a extins la celelalte obiecte din încăpere. Având în vedere faptul că persoanele în vârstă sunt mai vulnerabile au fost totuşi transportate pentru ivestigaţii suplimentare în urma expunerii la fumul degajat la o unitate spitalicească. De asemenea, o persoană angajată la centru a insistat să-i fie acordate îngrijiri medicale ca urmare a unui atac de panică”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.


Căminul ar fi posibil să fie pus în funcţiune în cursul zilei de astăzi.

-------------------


Mai multe maşini ale pompierilor s-au deplasat la faţa locului pentru a anihila incendiul. De asemenea, la faţa locului s-au dus şi poliţiştii.

abonare newsletter