Actualitate

Atenţie! La Cluj se fură telefoanele mobile într-o veselie

Poliţia Cluj a fost asaltată în ultimele zile cu plângeri în care oamenii reclamau că li s-a furat telefonul mobil.

La data de 17 octombrie, în jurul orei 20:00, un telefon mobil a fost furat de către persoane necunoscute de pe tejgheaua unui local public de pe strada Ioan Rațiu din Cluj-Napoca. Cei care au furat telefonul sunt doi tineri din Viișoara. Poliţiştii au găsit telefonul mobil asupra celor doi.

De asemenea, în jurul orei 00:20, unei persoane care se afla pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 i-a fost furat telefonul mobil de către persoane necunoscute. În urma cercetărilor poliţiştii i-au găsit pe hoţi pe strada David Ferenc din Cluj, având telefonul la ei. „Cei în cauză, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, au fost conduși la sediul unității de poliție pentru lămurirea aspectelor constatate. În cauze se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


Tot luni, 17 octombrie, în jurul orei 18:00, Poliția a fost sesizată de către un bărbat din Bistrița-Năsăud că cineva i-a furat telefonul în autobuz. Bărbatului i s-a furat telefonul mobil în jurul orei 15:30, fiindu-i cauzat un prejudiciu de circa 1000 de lei. Bărbatul păgubit a fost contactat de către hoţ după aproximativ o oră. Astfel, hoţul l-a sunat pe un prieten al persoanei vătămate şi a stabilit o întâlnire în care să-i restituie telefonul contra sumei de 350 de lei. Victima a apelat la autorităţi, iar poliţiştii l-au prins în flagrant pe hoţ în jurul orei 19:30, la locul indicat. Hoţul este un bărbat de 34 de ani din comuna Tureni. „În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter