Actualitate

Epopeea centrului ecologic de deşeuri: Firma Tahal, obligată să plătească încă 73.000 lei către Consiliul Judeţean

Tribunalul Cluj a decis că firma Tahal Consulting Engineers LTD, inginerul de şantier al Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) trebuie să plătească 73.000 lei către forul judeţean.

Tribunalul Cluj a decis că firma Tahal Consulting Engineers LTD, inginerul de şantier al Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) – viitorul centru ecologic de deşeuri din Cluj trebuie să plătească 73.000 lei după ce a declarat lucrări neconforme ca fiind conforme şi bune de plată.

Tahal Consulting Engineers LTD a dat în judecată Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, după ce forul judeţean a executat garanţia de bună execuţie. Societatea a considerat că a fost executată în mod abuziv şi a cerut instanţei să oblige CJ Cluj să returneze banii pe garanţie şi a mai solicitat suplimentar să i se achite certificatele de plată pe care le-a depus spre decontare şi pe care, echipa de implementare a proiectului a refuzat să le plătească după ce a obţinut rezultatul expertizei. Instanţa a respins acţiunea făcută de Tahal Consulting Engineers LTD şi a obligat la plată suplimentară de 73.000 de lei, în urma unei expertize care s-a făcut în cadrul procesului civil, scrie Ziar de Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter