Actualitate

BOMBĂ: Deputatul Adrian Gurzău și soția, patroni de sex video chat

Deputatul Adrian Gurzău a fost menționat de-a lungul anilor ca fiind omul din umbră al multor afaceri.

sursa foto: romaniatv.net sursa foto: romaniatv.net

Luni seara, Ziar de Cluj a aruncat pe piață o “bombă” legată de afacerile lui Gurzău: acesta, împreună cu nevasta sa, a avut un studio de video chat.

Cecilia Petrovan, actuala soție a lui Gurzău, a visat mereu la această afacere, spun foștii angajați ai studioului, citați de Ziar de Cluj. Se pare că înainte de relația cu deputatul, Cecilia fusese iubita unui polițist clujean pe nume Bogdan cu care, inițial, vroia să dea drumul la un sex video chat, dar s-au certat. Ideea a rămas însă adânc sădită în inima fostei Miss Maramureș. Cecilia era cea care ținea frâiele afacerii cu video chat-ul pe care a pus-o pe picioare împreună cu Gurzău, într-o vilă portocalie de pe strada Arțarului 31, deținută de o femeie pe nume Felicia Crișan. 


Potrivit sursei citate, familia Gurzău avea angajate trei fete din Uricani, un orășel lângă Petroșani, județul Hunedoara. Fetele care lucrau la video chat erau plătite cu țârâita. Primeau cel mult 1.000 – 1.500 lei pe lună, iar ele produceau și câte 15.000 de dolari pe lună. Au stat doar nouă luni, apoi au plecat din cauza țepelor cu banii.

Familia Gurzău ar fi angajat un băiat care să le supravegheze pe fete de teamă să nu fie furați. Fetele au povestit că Gurzău și încă un bărbat ar fi intrat peste băiat în casă și l-au bătut din cauză că nu mai aveau încredere în el.

Etichete: sex adrian gurzau
Ultimele Stiri
abonare newsletter