Actualitate

7 persoane rănite într-un accident la intrare în Bunești dinspre Dej - VIDEO

Un accident rutier grav, soldat cu șapte victime, s-a produs seara trecută, în jurul orei 20:00, pe DN1C, la intrare în localitatea Bunești dinspre Dej.

Sursa foto: DEJ24.RO Sursa foto: DEJ24.RO

Potrivit primelor informații, trei autoturisme au fost implicate în accident – un autoturism marca Audi înmatriculat în județul Cluj, un autoturism marca Dacia Logan înmatriculat în județul Maramureș și un autoturism marca BMW înmatriculat în județul Timiș, informează dej24.ro.

Se pare că un șofer, aflat la volanul unuia dintre cele trei autovehicule, în timp ce se deplasa pe DN1C, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o mașină care circula regulamentar. Totodată, un al treilea autoturism nu a mai putut evita impactul.


„Un bărbat, de 22 de ani, din comuna Câțcău, în timp ce conducea un autovehicul, pe direcţia Cluj-Napoca – Dej, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu două autoturisme care circulau din sens opus. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor trei conducători auto și a patru pasageri, aceștia fiind transportați la UPU 1 Cluj-Napoca și la Spitalul Municipal Dej pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 50.000 de lei”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter