Actualitate

„Clujana” deschide un magazin în aeroportul Cluj-Napoca

<p />Un nou magazin „Clujana” va fi deschis mâine în incinta Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.

La inaugurarea care va avea loc cu începere de la ora 15 va participa şi preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

„Aşa cum am promis, am promovat o politică de dezvoltare a produselor societăţii «Clujana», unul dintre brandurile de tradiţie, reprezentative pentru comunitatea noastră. Deschiderea noului magazin din aeroportul clujean marchează practic ritmul de dezvoltare deosebit, înregistrat de ambele societăţi. Din dezvoltarea acestor proiecte, gândite pentru clujeni, au de câştigat în primul rând tocmai clujenii. Sunt locuri de muncă, sunt produse sau servicii locale, toate reprezentând o carte de vizită care exprimă ritmul deosebit de dezvoltare al judeţului nostru”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.


Magazinul este situat în terminalul de plecări internaţionale al aeroportului, iar în cadrul acestuia vor fi comercializate atât produse marca „Clujana”, cât şi accesorii de la parteneri.

Deschiderea noului magazin de încălţăminte al fabricii vine după ce anii trecuţi „Clujana” s-a axat pe o politică de extindere în marile complexe comerciale ale Clujului. Astfel, pe lângă magazinul de prezentare din Piaţa 1 Mai, de lângă sediul fabricii, magazine „Clujana” mai există şi în Polus Center şi Iulius Mall. M.O.

Ultimele Stiri
abonare newsletter