Actualitate

UPDATE: Bărbatul fricos care a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului S-A PREDAT! - FOTO

Un accident rutier grav a avut loc pe trecerea de pietoni de pe strada Nicolae Titulescu din Cluj, în care au fost implicați un biciclist și o femeie.

UPDATE 3 septembrie 18:30:

„În urma mediatizării imaginilor referitoare la accidentul de circulatie produs la data de 25 august, pe strada Nicolae Titulescu, din Cluj-Napoca, persoana care apare în imagini s-a prezentat astăzi la sediul unității de poliție”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj. 


------------------

Accidentul a avut loc în 25 august, în jurul orei 12:00.


„Conform primelor verificări, femeia s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost acroșată de bicicletă. Ulterior impactului, biciclistul a plecat de la fața locului, deși victima, în vârstă de 66 de ani,  a suferit leziuni corporale. Persoanele care pot furniza informații ce pot conduce la identificarea biciclistului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112, ori să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter