Actualitate

Şapte maşini sparte de doi tineri, printre care şi un minor

Poliţişti clujeni au depistat doi tineri care sunt bănuiți că ar fi sustras bunuri din mai multe autoturisme parcate pe raza municipiului, față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive.

La 23 august, poliţişti din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 7 Poliție, au depistat doi tineri de 25, respectiv 17 ani, din Cluj-Napoca, care sunt bănuiți că ar fi sustras bunuri din șapte autoturisme parcate pe raza municipiului.

“Cu ocazia cercetărilor a rezultat că aceștia, în perioada iulie-august 2016, ar fi spart geamul de la portiera autoturismelor, iar din interior ar fi sustras acte și sume de bani. În urma probatoriului administrat a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar față de cei doi tineri a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore. Față de aceștia instanța a dispus  arestarea preventivă pentru 30de zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter