Actualitate

Zilele Culturale Maghiare: Prezentare despre proiecția pe zidul Bisericii Sfântul Mihail, cu artistul vizual Bordos László Zsolt

Artistul vizual Bordos László Zsolt (alias Bordos ArtWorks) va susține marți, 16 august, începând cu ora 16:00, o prezentare despre proiecția live pe zidul Bisericii Sfântul Mihail din Piața Unirii, care va avea loc în data de 19 august, de la 22:10, cu ocazia aniversării împlinirii a 700 de ani de la ridicarea Clujului la rang de oraș.

De asemenea, artistul va vorbi despre 3D video mapping, despre istoricul proiecțiilor pe clădiri și despre parcursul care l-a dus înspre această formă spectaculoasă de artă.

Bordos László Zsolt este unul dintre cei mai apreciați VJ (video jockey) din întreaga lume. Lucrările sale au putut fi văzute în orașe ca New York, Los Angeles, Paris, Budapesta, Dubai, Geneva, Roma, Moscova, Quebec sau Mexico City.


Evenimentul se va desfășura la Curtea Olimpică Maghiară (strada Iuliu Maniu, nr. 4), în sala din dreapta, și nu în locul anunțat inițial.

Prezentarea va beneficia de traducere în limba română.

Ultimele Stiri
abonare newsletter