Actualitate

Captură URIAŞĂ de DROGURI şi ARME a ofiţerilor Antidrog – GALERIE FOTO-VIDEO

Aproape 1 kilogram de substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive, peste 100 de pliculețe, 30.000 de lei, instrumente de consum și 3 pistoale, au fost ridicate de polițiști, în urma a 8 percheziții domiciliare.

La data de 3 august, polițiștii BCCO Cluj au efectuat 8 percheziții domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

„Cei 8 membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, din Cluj-Napoca și Baciu, ar fi procurat, comercializat și deţinut, pentru consum propriu, substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 124 de pliculețe cu substanță sub formă pulverulentă și aproximativ 1 kilogram de substanță sub formă vegetală, susceptibilă a avea efecte psihoactive. De asemenea, au fost ridicate cântare electronice, instrumente de consum, precum și 34.240 de lei, care ar proveni din comercializarea substanțelor psihoactive. Totodată, au fost ridicate 2 arme de panoplie și un pistol cu gaze, iar două autoturisme, pe care membrii grupării infracționale le-ar fi folosit pentru distribuirea substanțelor, au fost indisponibilizate. Au fost puse în executare 7 mandate de aducere, iar 20 de persoane au fost invitate la audieri”, au declarat reprezentanţii Poliţiei.


În urma administrării probatoriului, 7 persoane au fost reținute, iar față de o persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.

 

Etichete: antidrog droguri
Ultimele Stiri
abonare newsletter