Actualitate

Coliziune puternică între trei maşini, pe drumul Cluj-Napoca – Dej

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineaţă în zona localităţii Livada. Trei autoturisme s-au ciocnit, iar circulaţia rutieră a fost blocată timp de o oră. În urma accidentului două persoane au fost rănite grav.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informa că din cauza unei coliziuni între trei autoturisme, circulația rutieră pe DN1C Cluj-Napoca — Dej a fost oprită pe ambele sensuri la km 38, în zona localității clujene Livada. După o oră traficul rutier a revenit la normal.

“În jurul orei 06:15 un conducător auto în vârstă de 29 de ani din Republica Moldova în timp ce se deplasa pe DN1C pe raza localităţii Livada pe direcţia Cluj-Napoca – Dej a intrat în coliziune cu autovehiculul din faţa sa care ar fi redus viteza pentru a intra pe o stradă laterală. În urma impactului autovehiculul acroşat a fost proiectat în sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. Accidentul s-a soldat cu două persoane rănite: un bărbat de 58 de ani din Livada şi o femeie de 48 de ani din Cluj-Napoca, cei doi fiind conducători auto”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan.

Etichete: masini livada rutier
Ultimele Stiri
abonare newsletter