Actualitate

Eco-ambasadorii au ajuns la Electric Castle - GALERIE FOTO

După sute și chiar mii de kilometri pedalați, „eco-ambasadorii” au ajuns astăzi la Castelul Banffy din Bonțida.

30 de tineri din 5 țări (Anglia, Austria, Danemarca, Republica Moldova și România) au ales să vină la festival pe bicicletă. Grupul eco-ambasadorilor din străinătate s-a întâlnit la Cluj cu participanții din România, conduși de Lucian Mândruță.

Ei au pornit spre castel și au ajuns cu bine la Bonțida în jurul orei 12. Pentru mulți dintre ei, a fost prima experiență pe bicicletă pe o distanță atât de lungă, dar toți s-au declarat motivați de faptul că pot să ajungă la un festival la care și-au dorit foarte mult să ia parte într-un mod original, care le oferă ocazia de a descoperi noi locuri și de a-și face prieteni cu pasiuni comune.


Pe întreg traseul spre castel, fiecare grup de ambasadori a promovat propria cauză eco sau socială - spre exemplu, grupul român condus de Lucian Mândruță a promovat chiar dezvoltarea cicloturismului în România.

Toți cei 30 de Eco-ambasadori înscriși în program au primit din partea organizatorilor intrare gratuită la festival. Pe tot parcursul evenimentului, ECO Challenge continuă, oferindu-le participanților șansa de a-și aduce contribuția la protejarea mediului și de a câștiga premii importante oferite de sponsori.


La ECO-point se vor derula activități precum jocuri interactive pe tematică de mediu, întreceri pe instalația de biciclete sau încărcarea telefoanelor mobile cu energie verde produsă prin pedalare. Noutatea ediției sunt proiecțiile de documentare cu tematică ecologică ce vor avea loc în fiecare zi, în premium camping. Music drives change continuă și în acest an, implicând artiștii prezenți în festival în activități ecologice și la transmiterea mesajelor către cât mai mulți fani.

ELECTRIC CASTLE 2016 înseamnă:

Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Elliphant, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Babylon Circus, Dirtyphonics, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T , LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver și alți zeci de artiști ce vor evolua pe cele 8 scene din festival.

Ultimele Stiri
abonare newsletter