Actualitate

Ciprian Muntele, povestea cadrului cu Cioloș care a „rupt” internetul: „O poză făcută la plesneală, cu telefonul, în stufăriș”

„Și mie mi se pare ciudat, pentru că era plin de fotografi acolo, că poza mea a circulat atât de mult”, a spus Ciprian Muntele despre poza cu premierul Dacian Cioloș la curățenie în Parcul Văcărești, un instantanteu care a „rupt” internetul zilele acestea.

Sursa foto: facebook.com/ciprian.muntele.7 Sursa foto: facebook.com/ciprian.muntele.7

Ciprian Muntele, realizator la un post de radio, a fost „fotograful săptămânii”, informează Paginademedia.ro. Instantaneul cu Cioloș are de joi, 30 iunie, până azi peste 5.600 de share-uri pe Facebok și peste 16.000 de like-uri.

A fost o poză făcută cu telefonul, „în stufăriș, într-o zonă puțin accesibilă”.


Cioloș n-a venit pentru „cadre”

"Când premierul a intrat în rezervație, eu eram la intrarea în traseu, adusesem doi saci. L-am văzut pe premier, dar nu eram convins că a venit pentru muncă. La început părea un pic stresat și dezorientat. Nu găsea ceva de strâns, pentru că o luase pe traseul pe care se curățase deja. Apoi a intrat mai departe în parc. Au trecut 5 minute, 10, 15, 20 și nu se întorcea. Mă intriga că a rămas mult în parc. Am luat-o spre el. Mă gândeam că îi arată cineva parcul, că va strânge puțin, pentru imagine și că va pleca. Nu! Premierul Cioloș, după 20 de minute, muncea în continuare."

Unde era când a făcut poza?

„Premierul era într-o zonă de stufăriș. Nu mi se părea nimic superficial în cee ce făcea. Și l-am urmărit foarte atent. Își luase rolul foarte în serios, a muncit mult. Chiar cred în puterea exemplului. Dincolo de imagine, cred că e important să vezi că un premier strânge gunoaie.


Eu eram foarte aproape de el. Fotografii se mai răsfiraseră pentru că, așa cum spuneam, intrasem într-o zonă de stufăriș. Eu am scos telefonul, i-am făcut o poză și ea s-a viralizat. Și mie mi se pare ciudat, pentru că era plin de fotografi acolo, că poza mea a circulat atât de mult. Am urcat-o pe Facebook și a pocnit!

O poză făcută la pleseneală, nu avem de gând să prind un cadru anume. Am făcut-o și i-am dat drumul. Nu-mi explic”, a concluzionat Cirprian Muntele. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter